Myymälässä mallikalusteet vähintään -20% 1.6. asti
Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen PH 80 lattiavalaisin

1,240.00

Valaisin tuottaa symmetristä heijastuvaa hajavaloa. Suurin osa valosta on suunnattu alaspäin, ja opaaliakryylivarjostimet tarjoavat miellyttävän huonevalaistuksen. Alkuperäisen valaisimen yläheijastimen punainen sävy antaa valolle intensiivisen, lämpimän hehkun. Mustavalkoisissa valaisimissa on valkoinen yläheijastin, joka heijastaa valoa ja tarjoaa tyylikkään, puhtaan ilmeen. Valonlähteen valinta määrittää valaistuksen värin. Kolme versiota.

Avainsanat:

Kuvaus

PH 80 on nyt saatavana kahdessa uudessa värissä, jotka tuovat nykyaikaisen säväyksen vuodelta 1974 peräisin olevaan ikoniseen lattiavalaisimeen. Mustalla PH 80:lla on hienostunut ja selkeä ulkoasu sekä mattamusta jalka ja lampunpidin, joka luo opaaliakryylivarjostimeen näyttävää kontrastia. Täysin valkoisena PH 80 näyttää minimalistiselta ja nykyaikaiselta sekä tuo sisustukseen ripauksen hillittyä hienostuneisuutta. Alkuperäisessä vuonna 1974 muotoilussa PH 80-valaisimessa on punainen ylin varjostin, jossa on musta kansi. Valaisimessa on opaali akryylisetvarjostimet.
PH 80 tarjoaa tasaisen valonjaon, joka perustuu Poul Henningsenin aikoinaan vuosina 1925–26 suunnittelemaan uraauurtavaan 3-varjostinjärjestelmään. Hän oli maailman ensimmäinen valaistusta tieteellisestä näkökulmasta lähestynyt suunnittelija ja hän keksikin, miten varjostimen koko kaarella voitaisiin luoda tasainen valonjako. PH 80 antaa opaaliakryylivarjostimensa ansiosta miellyttävää hajavaloa, joka luo viihtyisää tunnelmaa huoneeseen kuin huoneeseen.

 • Korkeus 131,5 cm, varjostimen halkaisija 55 cm
 • Versiot:
  • valkoinen opaali akryyli/musta UUSI
  • valkoinen opaali akryyli/kiillotettu ja kromattu
  • valkoinen opaali akryyli/valkoinen UUSI
 • Kansi ja jalusta musta painevalettu ABS
 • Valaisinvarsi terästä
 • Muovijohto, johdon pituus 2,6 m
 • Katkaisija johdossa
 • Valonlähde E27
 • Valaisin luotiin vuonna 1974, Poul Henningsenin kuoleman jälkeen, juhlistaakseen hänen 80-vuotis syntymäpäiväänsä. Siitä nimi PH80.
 • Toimitusaika noin  2-4 viikkoa.

Lisätiedot

vaihtoehto

valkoinen opaali akryyli/kiillotettu ja kromattu, valkoinen opaali akryyli/musta, valkoinen opaali akryyli/valkoinen

väri

musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen PH 80 lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!