Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen AJ Oxford pöytävalaisin

630.00870.00

Design Arne Jacobsen. Tämä pöytävalaisin luo miellyttävää alaspäin suunnattua valoa, joka valaisee alapuolella olevaa pintaa pehmeän läpikuultavan, kolmikerroksisen suupuhalletun opaalilasin kautta harmonisesti. Jos valaisimessa ei ole metallista ylävarjostinta, himmeä opaalilasivarjostin vahvistaa hehkua, jolloin valaisimen ympärille muodostuu upea sädekehä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Kaksi kokoa ja kaksi väriä
  • Koot 41 cm ja 28 cm korkea
  • Värivaihtoehdot opaali ja opaali/musta
  • Valonlähde E14
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

Tuotteen tarina: Tyylikkään graafinen AJ Oxford ‑pöytävalaisin suunniteltiin alun perin Oxfordissa sijaitsevan St Catherine’s Collegen arkkitehtuuriin sopivaksi. Vuonna 1963 käyttöön otetun St Catherine’s Collegen suunnitteli Arne Jacobsen. Rakennuksen modernistinen arkkitehtuuri erottuu hyvin sitä ympäröivästä Oxfordin yliopiston klassisesta arkkitehtuurista. AJ Oxford ‑pöytävalaisin suunniteltiin aluksi pöydällä käytettäväksi tappivalaisimeksi yliopistorakennuksen vaikuttavaan ruokasaliin, jonka pitkien tammipöytärivistöjen ääreen mahtui istumaan 350 henkeä. Pöytävalaisimet toimivat pöytien keskipisteinä. Luonnonvaloa ruokasaliin tulee yläikkunoista, ja seinälle asennettu AJ Eklipta luo hajautettua yleisvalaistusta. Valaisin on edelleen käytössä St Catherine’s Collegessa, jota käytetään yhä sekä opetustarkoitukseen että opiskelijoiden asuinrakennuksena. AJ Oxford ‑valaisimessa on AJ-malliston valaisinten vartta muistuttava ohut valaisinvarsi, joka sulautuu pyöreään jalustaan saumattomasti. Graafisen tyylinsä ja yksivärisen värimaailmansa ansiosta AJ Oxford ‑pöytävalaisin on ajaton valinta kotiin kuin kotiin. Pöytävalaisin on saatavilla muutamana eri versiona: sekä metallisella ylävarjostimella että ilman ja kahtena erikorkuisena versiona. Pieni versio sopii hyvin pienempiin tiloihin ja mahtuu hienosti hyllyille tai ikkunalaudoille. Korkeampi versio on saatavana myös tappipöytävalaisimena kunnianosoituksena Arne Jacobsenin alkuperäiselle valaisinmallille.

Lisätiedot

Koko

28 cm, 41 cm

väri

musta/opaali lasi, opaali

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen AJ Oxford pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!