Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Enigma 425

795.00

Design Shoichi Uchiyama. Valaisin antaa häikäisemätöntä, pehmeää ja miellyttävää alaspäin suuntautuvaa valoa. Varjostimen muotoilun ansiosta valo valaisee pinnan tasaisesti. Varjostimien himmeä yläpinta hajottaa valoa, kun taas kiiltävä alapinta takaa optimaalisen heijastuksen.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Ø 422 mm
  • värit alumiinin värinen ja musta
  • valonlähde GU10
  • Toimitusaika noin 2-4 viikkoa

Tuotteen tarina: Enigma 425:n suunnitteli japanilainen muotoilija Shoichi Uchiyama vuonna 2003. Uchiyama esitteli Louis Poulsenille idean, joka dekonstruoi perinteisen kattokruunun käsitteen ohuiksi sisäkkäisten ympyröiden kerroksiksi. Idea toteutettiin kelluvilla, ultraohuiden lankojen kannattelemilla varjostimilla, jotka antavat valaisimelle läpinäkyvän ja kevyen ilmeen. Nimi enigma tarkoittaa ”mysteeriä” ja viittaa siihen, että kaukaa katsottuna varjostimet näyttävät leijuvan ilmassa. Idea sopi hyvin Louis Poulsen´s tuotefilosofiaan ja oli uusi tulkinta monivarjostinjärjestelmästä – japanilaisen sulavuuden ja skandinaavisen yksinkertaisuuden yhdistelmä. Vuonna 2018 alkuperäinen alumiiniversio sai seuraansa uuden mustan version, joka laajensi tuotteen sisustusmahdollisuuksia sekä tuotti rauhallisen ja tunnelmallisen vaikutelman muokatessaan ja suunnatessaan valoa.

Lisätiedot

väri

alumiini, musta

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Enigma 425”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!