Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen PH 3/3 riippuvalaisin

995.001,095.00

Valaisin antaa miellyttävää häikäisemätöntä hajavaloa, joka on Poul Henningsenin heijastavan kolmivarjostinjärjestelmän tunnusmerkki. Valaisin on saatavilla valkoisena opaalilasisena versiona tai mattamustaksi maalattuna metalliversiona, jossa on valkoinen sisäpinta. Kolmikerroksisesta suupuhalletusta opaalilasista koostuvat läpikuultavat varjostimet luovat riippuvalaisimen ympärille lämmintä hehkua. Valaisimen metallivarjostinten valkoisiksi maalatut sisäpinnat taas heijastavat hienovaraista ja pääasiassa alaspäin suunnattua valoa. Metallisen ylävarjostimen ja opaalilasisten keski- ja alavarjostinten yhdistelmä tuottaa kumpaakin valaistusmuotoa. Mukana toimitettava himmeästä suojalasista valmistettu häikäisysuoja on helppo lisätä valaisimeen, jolloin saadaan aikaan entistä pehmeämpi valonjako.

Avainsanat:

Kuvaus

PH 3/3 Riipun myötä Louis Poulsen tuo uudelleen saataville täysikokoiset riippuvalaisimet, jotka perustuvat vuosilta 1925–26 peräisin olevaan Poul Henningsenin vallankumoukselliseen System PHeli 3-varjostinjärjestelmään. Riippuvalaisimen tunnusomainen piirre on sen pyöreämpi olemus, joka perustuu siihen, että valaisimen noin 30 cm leveä ylävarjostin vastaa keski- ja alavarjostinta mittasuhteessa 3:2:1. Tämä muotoiluratkaisu tekee PH 3/3 ?riippuvalaisimesta erityisen häikäisemättömän ja tyylikkään. Se on siis täydellinen valaisin mihin tahansa tilaan kotona tai kaupallisissa tiloissa, kuten lippulaivamyymälöissä, kokoushuoneissa, ravintoloissa, hotellihuoneissa ja auloissa.

PH 3/3 riippuvalaisin on saatavilla kolmena erilaisena mallina, jotka suuntaavat häikäisyä ja varjoja eri tavoin. Kolmikerroksinen suupuhallettu opaalilasi luo riippuvalaisimen ympärille pehmeää hehkua. Nykyaikainen mustaksi maalattu, sisäpuolelta valkoinen metalliversio antaa hienoa valoa, joka suuntautuu pääasiassa alaspäin. Metallisen ylävarjostimen sekä läpikuultavien opaalilasisten keski- ja alavarjostinten välinen kontrasti luo vaihtelua, joka saa aikaan pehmeää hehkua ja alaspäin suunnattua valoa. Mukana toimitettava himmeästä suojalasista valmistettu häikäisysuoja on helppo lisätä valaisimeen, jos tilaan kaivataan entistä pehmeämpää valonjakoa.

 • Halkaisija 28,5 cm, korkeus 30 cm
 • Musta tekstiilijohto, johdon pituus 4 m
 • Erikoissuunniteltu matta musta kattokuppi
 • Vaihtoehdot:
  • valkoinen opaalilasi
  • metalli musta
  • metalli musta/opaalilasi
 • Lasinen häikäisysuoja takaa kauniin ja tasaisen valonjaon
 • Valonlähde E27
 • Toimitusaika noin 2-4 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

musta, musta/opaalilasi, valkoinen opaalilasi

väri

musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen PH 3/3 riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!