Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen VL56 Riippu

670.00795.00

Design Vilhelm Lauritzen. Riippuvalaisin säteilee alaspäin suunnattua häikäisemätöntä valoa. Aukon ympärillä oleva säteittäinen reikäkuvio luo pehmeämmän siirtymän valon ja pimeyden välille. Rei’itykset luovat pehmeän ja kauniin valokuvion sekä varjostimeen että sitä ympäröiville pinnoille.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Korkeus 25,1 cm, leveys 17,7 cm
  • Värit messinki ja kromi
  • Johdon pituus 4 m
  • Valonlähde E27
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika messinki noin 2 viikkoa, kromi noin 6-8 viikkoa

 

Tietoa tästä tuotteesta:

Tunnettu funkkisarkkitehti Vilhelm Lauritzen suunnitteli VL 56 -riippuvalaisimen Folkets Husille Verterbron kaupunginosaan Kööpenhaminassa. Rakennus suunniteltiin ja rakennettiin alun perin Tanskan työväenliikettä varten. Se avattiin vuonna 1956, ja nykyisin rakennus tunnetaan Vega-konserttisalina. Rakennus on ns. yhtenäistaideteos, mikä tarkoittaa, että Lauritzen suunnitteli rakennukseen kaiken ovenkahvoista, portaista ja pistorasioista huonekaluihin ja valaisimiin. VL 56 -riippuvalaisin on yksi Vilhelm Lauritzenin Vegaan suunnittelemista valaisimista, ja nykyään valaisin roikkuu puupaneloidun baarin yläpuolella konserttisalin vieressä. Sekä kromi- että messinkiversiot otettiin käyttöön uudelleen vuonna 2023, ja niihin tehtiin pieniä muutoksia ja parannuksia.

Lisätiedot

väri

kromi, messinki

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen VL56 Riippu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!