Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Kaari seinähylly työtasolla REB 010

3,320.00

Suorakaiteen muotoinen hylly koostuu massiivitammesta tehdyistä seinälistoista, joita vahvistaa Kaari-sarjan taivutettu metallikannatin. Kiiltävän hyllypinnan ja metallin vuoropuhelu luo hyllyyn erikoisen kevyen profiilin. Leveä taso antaa runsaasti säilytystilaa sekä tilaa kauniille asetelmille.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

Seinään kiinnitettävät hyllyt voi yhdistää vastaavaan työpöytään, jolloin tuloksena on kompakti kotitoimisto. Massiivitammesta tehtyjä seinäkiinnikkeitä vahvistaa Kaari-sarjan taivutettu metallikannatin. Hyllytason pinta on kiiltävää melamiinia ja mukavan työpöydän pinta linoleumia. Erikoisleveä taso tarjoaa tilaa tiimityöskentelyyn sekä papereille ja muille tärkeille tavaroille.

  • Kaari seinähyllyn taso soveltuu myös työpisteeksi
  • Elegantti lisä nykyaikaiseen kotiin
  • Leveys 200 cm, korkeus 142 cm ja syvyys 35/55 cm
    • työtaso 100 x 55 cm
  • Hyllyt musta kiiltävä melamiini, työtaso musta linoleumi, reunalista musta ABS
  • Seinäkannatin teräs
  • Toimitusaika noin 9-11 viikkoa.

Lisätiedot

väri

musta, tammi

Materiaali

tammi

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Kaari seinähylly työtasolla REB 010”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!