Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes Grid matto

1,024.003,201.00

Käsinsolmittu, kaksivärinen ja verkkokuvioitu Grid-matto on 90% villaa ja 10% puuvillaa. Värivalikoima on pehmeän maanläheinen ja värit ovat aitoja lampaan villan värejä (lukuunottamatta musta), joten värejä ei ole kemiallisesti värjätty. Olethan yhteydessä, jos haluat erikoiskoon.

Avainsanat:

Kuvaus

 • Neljä väriä:
  • harmaa (white-grey)
  • camel (white-camel)
  • vaaleanharmaa (white-light grey)
  • musta (white-black)
 • Erikoiskokoja saatavilla tilauksesta, toimitusaika n. 4 kk. Erikoiskokoisten mattojen maksimi leveys on 350 cm ja maksimi pituus on 1000 cm
 • Materiaali 90% villa, 10% puuvilla (loimi)
 • Grid-matoissa on hyväksyttävää variointia mittatoleransseissa (mm. maton pituus, leveys, korkeus), jotka kuuluvat ja ilmentävät artesaanityönä käsivaraisesti toteutettua kudontaa ja viimeistelyä. Käsivaraisesti kudotussa matossa kutojan toteutus on yksilöllinen, ja tästä johtuen toleranssit ovat suuremmat kuin teollisesti sarjavalmistetuissa matoissa.
 • Valmistusteknisistä syistä johtuen maton koon vaihtelu ±5–10 cm.
 • Jokainen matto on uniikki, koska ne on tehty aidostta villasta ja käsityönä. Pehmeä nukkapinta on tiivis ja matala. Jokaisessa maton kulmassa on koristeena villaletti muistuttamassa käsityötaidosta. Letit voi halutessaan poistaa. Kuten useimmat Woodnotesin mattokokoelmat, myös Grid-maton kuviointi on sopivalla tavalla monipuolinen, joten se sopii kauniisti sekä perinteisiin että nykyaikaisiin sisustuksiin.
 • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa.

Lisätiedot

väri

camel, harmaa, musta, vaaleanharmaa

Koko

140×200, 170×240, 200×300, 250×350

Materiaali

villa

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes Grid matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -15% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!