Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes Uni matto

1,024.003,201.00

Käsinsolmittu, yksivärinen Uni-matto on 90% villaa ja 10% puuvillaa. Värivalikoima on pehmeän maanläheinen ja värit ovat aitoja lampaan villan värejä, joten värejä ei ole kemiallisesti värjätty. Olethan yhteydessä. jos haluat erikoiskoon.

Avainsanat:

Kuvaus

 • Neljä väriä:
  • valkoinen (ivory white)
  • harmaa
  • camel
  • vaaleanharmaa
 • 90% villaa ja 10% puuvillaa
 • Erikoiskokoja saatavilla tilauksesta, toimitusaika n. 4 kk. Erikoiskokoisten mattojen maksimi leveys on 350 cm ja maksimi pituus on 1000 cm
 • Uni-matoissa on hyväksyttävää variointia mittatoleransseissa (mm. maton pituus, leveys, korkeus), jotka kuuluvat ja ilmentävät artesaanityönä käsivaraisesti toteutettua kudontaa ja viimeistelyä. Käsivaraisesti kudotussa matossa kutojan toteutus on yksilöllinen, ja tästä johtuen toleranssit ovat suuremmat kuin teollisesti sarjavalmistetuissa matoissa.
 • Valmistusteknisistä syistä johtuen maton koon vaihtelu ±5–10 cm.
 • Toimitusaika noin 5-7 viikkoa.

Maton nimi viittaa sanaan “unicolor / unicolour” (engl.) eli yksivärinen. Värivalikoima on pehmeän maanläheinen ja värit ovat aitoja lampaan villan värejä, joten värejä ei ole kemiallisesti värjätty. Yksivärisessä Uni-matossa korostuu aidon villan hienous ja villan aidot värit. Uni-matoissa villan aito väri hieman varioi kuten luonnonvärien luonnollisesti kuuluukin varioida. Esimerkiksi valkoisen, ivory white, värin joukosta löytyy niin harmaita kuin ruskeitakin villansävyjä. Värit pilkuttavat väripintaa hienostuneesti. Aito villaväri tekee jokaisesta matosta täysin uniikin: “Uni” sanana viittaa myös uniikkiin ja uniikkikappaleeseen, “unique” (engl.). On siis ymmärrettävä, että värien variointi ei ole virhe vaan tärkeä seikka, joka ilmaisee materiaalin aidon maanläheisen alkuperän. Pehmeä nukkapinta on tiivis ja matala. Jokaisessa maton kulmassa on koristeena villaletti muistuttamassa käsityötaidosta. Letit voi halutessaan poistaa.

 

 

Lisätiedot

väri

camel, harmaa, vaaleanharmaa, valkoinen

Koko

140×200, 170×240, 200×300, 250×350

Materiaali

villa

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes Uni matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!