Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes Panorama matto

576.001,739.00

Panorama-maton päätyraitojen leveydet ovat aina vakioita riippumatta maton pituudesta tai leveydestä. Kaksivärisen keskiosan mitta määräytyy maton pituuden mukaan. Vakiokokojen lisäksi myös mittatilauksena – otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Materiaali 86% paperinaru (kude), 14% puuvilla (loimi)
  • Antistaattinen. Sopii allergikoille. Pohjaamattomassa matossa suosittelemme liukuesteen käyttöä maton alla.
  • Jos haluat oman koon, maksimileveys 250 cm ja maksimipituus on 500 cm – otathan yhteyttä, jos haluat oman koon
  • Sisältää likaahylkivyyskäsittelyn
  • Viimeistely ommeltu reuna ja ohut päätykäänne
  • Maton paksuus 6 mm
  • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa
  • Woodnotes paperinarumattojen muut viimeistelyvaihtoehdot ovat: ommeltu reuna ja pohjaus, ommeltu reuna ja päätyhapsut, kanttaus ja pohjaus – olethan yhteydessä, jos haluat jonkun näistä vaihtoehdoista.

Paperilangan lujuus ja kestävyys ovat peräisin suoraan puukuidusta. Puukuitujen tiiviys ja Woodnotesin paperinarumattojen tiukka kudos takaavat, että paperinarumatto ei kerää pölyä, eikä matosta irtoa pölyä tai kuitua, mikä on tärkeä ominaisuus erityisesti pölyallergikoille. Materiaalit ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia.

Lisätiedot

Koko

80×200, 140×200, 170×240, 200×300

Vaihtoehto

black-antique, black-light grey, black-natural, graphite-light grey, stone-white

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes Panorama matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!