Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes Beach IN/OUT matto

447.001,676.00

Sommittelu jakaa Beach-maton kahteen värialueeseen: rantaan ja veteen. Pienemmän värialueen osuus on 30% ja suuremman 70% maton pituudesta. Woodnotes in/out-matot sopivat kaikkiin kosteisiin olosuhteisiin sekä sisäkäyttöön.

Otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Matto on 100% polypropeenikuitua, jonka tuntu on villamaisen lämmittävä.
  • Värit ovat pysyviä.
  • Materiaalilla on korkea suorituskyky ulkona ja muissa ympäristöissä. Materiaali on pestävä ja 100% kierrätettävissä. Älä jätä tuotetta kuitenkaan veteen pitkäksi aikaa. Anna kastuneen tuotteen kuivua kunnolla.
  • Polypropeenikuitu ei ole joustava kuten monet muut kuidut, eikä palaudu painaumista eikä rypyistä itsestään esim. jalanjäljet. Voit silottaa painaumat kädellä pyyhkäisemällä. Uuden tai puhtaan maton voit suojata likaahylkivyysaineella.
  • Koot 80×200, 170×240 ja 200×300 cm
  • Jos halaut oman koon, maksimileveys on 300 cm ja maksimipituus 1000 cm – otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.
  • Maton viimeistely ommeltu reuna ja kapea (2,5 cm) päätykanttaus
  • Maton paksuus 4 mm
  • Pohjaamattomassa matossa voi tarvittaessa käyttää liukuestettä maton alla. Pohjaamattomissa matoissa saattaa esiintyä kaarevuutta.
  • Toimitusaika noin 3-5 viikkoa

Lisätiedot

Koko

80×200, 170×240, 200×300

vaihtoehto

light sand/melange grey, light sand/soft brown, light sand/yellow, navy blue/light sand, pearl grey/graphite

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes Beach IN/OUT matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!