Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Woodnotes River IN/OUT matto

430.001,612.00

River matossa on kapeat raidat ilmaisevat jatkuvaa virtausta. Woodnotes in/out-matot sopivat kaikkiin kosteisiin olosuhteisiin sekä sisäkäyttöön. Kosteuden kestävä materiaali mahdollistaa maton käytön erityisesti ulkotiloissa esim. terasseilla, parvekkeilla ja uima-allasalueilla.

Otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.

Avainsanat:

Kuvaus

 • Matto on 100% polypropeenikuitua, jonka tuntu on villamaisen lämmittävä.
 • Värit ovat pysyviä.
 • Materiaali ja väriaineet ovat terveydelle turvallisia.
 • Materiaalilla on korkea suorituskyky ulkona ja muissa ympäristöissä. Materiaali on pestävä ja 100% kierrätettävissä. Älä jätä tuotetta kuitenkaan veteen pitkäksi aikaa. Anna kastuneen tuotteen kuivua kunnolla. Polypropeenikuitu ei ole joustava kuten monet muut kuidut, eikä palaudu painaumista eikä rypyistä itsestään esim. jalanjäljet. Voit silottaa painaumat kädellä pyyhkäisemällä.
 • Uuden tai puhtaan maton voit suojata likaahylkivyysaineella. Voimakkaasti auringon paahteisella terassilla tummien mattojen pinta tuntuu kuumemmalta kuin vaaleiden mattojen pinta.
 • In/Out-matot ovat saatavilla vain neliön/suorakaiteen muotoisina.
 • Koot 80×200, 170×240 ja 200×300
 • Jos haluat oman koon, maksimileveys on 3 m ja maksimipituus 10 m – otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.
 • Viimeistely reunaommel ja hapsut (hapsujen pituus 9 cm)
 • Maton paksuus 4 mm
 • Voi käyttää molemmin puolin
 • Toimitusaika noin 5-7 viikkoa

Lisätiedot

Koko

80×200, 170×240, 200×300

Vaihtoehto

graphite/pearl grey, melange grey/light sand, navy blue/light sand, navy blue/melange grey, yellow/light sand

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Woodnotes River IN/OUT matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!