Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Basel rahi

967.001,008.00

Samaa sarjaa olevat sohva ja rahi muodostavat tyylikkään ja samalla miellyttävän kokonaisuuden, jossa voit viettää aikaa rentoutuen. Rahi tekee istuinasennosta vieläkin mukavamman ja leppoisamman, ja toimii käytännöllisenä lisäistuimena illanvietoissa.

Basel rahi verhoiltuna eri kankailla. Kerrothan tilauksen lisätietoja kohdassa, minkä värin valitset. Värivaihtoehdot eri kankaisiin kuvissa.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Koko 82 x 62 cm, korkeus 43 cm
  • Basel jalka alumiini tai musta
  • Runko vaneri + massiivipuu -runko, jossa Zig zag -jouset. Ulkopinta pehmustettu vaahtomuovilla ja päällystetty vanukankaalla.
  • Verhoilu Osaka, Verso tai Malawi kankaalla
  • Irrotettava kangasverhoilu, kiinteä nahkaverhoilu
  • Otathan yhteyttä, jos haluat muun verhoilun
  • Basel sohvan leveysvaihtoehdot 180, 200, 220 ja 260 cm
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

Lisätiedot

Vaihtoehto

Malawi, Osaka, Verso

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Basel rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!