Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Baron 237 sohva

6,413.009,948.00

Baron on miellyttävä yhdistelmä ylellistä tyylikkyyttä ja lempeää mukavuutta. Jalkojen geometrisen kulmikkaat muodot yhdistyvät selkänojan ja istuintyynyjen houkuttelevaan pehmeyteen luoden ylellisen vaikutelman ja istumismukavuuden.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 237 cm, syvyys 103 cm ja korkeus 78 cm
  • Kangasverhoilu tarrakiinnityksellä tai kiinteä nahkaverhoilu
  • Verhoilu Bohemian kangas 010 ja Master nahka 53
  • Jos muut verhoiluvaihtoehdot kiinnostavat, otathan yhteyttä
  • Istuin ja selkätyynyissä viskoelastinen vaahtomuoviydin, pintapehmusteena höyhentäyte
  • Sohvan ainutlaatuinen pehmusteyhdistelmä korkealaatuista kimmoisaa vaahtomuovia, viskoelastista vaahtomuovia ja pehmeää höyhentä mukailee yksilöllisesti istujan asentoa, mutta palautuu käytön jälkeen muotoonsa.
  • Baron sohvan leveydet 210 cm ja 237 cm
  • Toimitusaika 4-6 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

Bohemian 010, Master nahka

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Baron 237 sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!