Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Skovby ruokapöytä 24

2,995.003,820.00

Tämä jatkettava Skovby pöytä voidaan jatkaa 3 jatkolevyllä, jolloin siihen mahtuu 14 ihmistä. Saatavana myös lyhyempänä versiona (Pöytä 23). Useita värejä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Koko 100 x 200 – 356 cm (3 jatkopalalla)
  • Korkeus 73 cm
  • Pöydän hintaan sisältyy 3 jatkolevyä, jotka ovat pöydän alla.
  • Lisäksi ostettavissa vielä 3 extra-jatkopalaa, jolloin pöydä jatkettavissa jopa 20 ihmiselle, hinta alk. 630 €. Jos tämä vaihtoehto kiinnostaa, otathan yhteyttä!
  • Useita puu- ja viimeistelyvaihtoehtoja
  • Saatavana myös lyhyempänä versiona, Pöytä 23, koko 90×150-306 cm, hinta alkaen 2495 €

 

Tällä hetkellä toimitusajat vaihtelevat paljon tuotteesta riippuen.

Lisätiedot

Vaihtoehto

massiivitammi lakattu, massiivitammi öljytty, massiivitammi valkoöljytty, musta tammi, musta tammi/valkoinen laminaatti, pähkinä lakattu, tammi lakattu, valkoöljytty tammi/valkoinen laminaatti

Materiaali

pähkinä, tammi

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby ruokapöytä 24”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!