Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Puulon Boom tarjoilupöytä

420.00

Boom-sarja edustaa suomalaista puusepän osaamista parhaimmillaan. Yksinkertaisen näköinen Boom-tarjoilupöytä koostuu monista pienistä puupalasista. Sarja on syntynyt Puulonin massiivipuuhuonekalujen valmistamisen osaamisesta ja asiakkaiden toiveiden yhteisvaikutuksesta. Boom-sarjalla ei varsinaista nimettyä suunnittelijaa mutta vahvan panoksen tuotteelle on antanut Puulonin aikaisempi pitkäaikainen yrittäjä Unto Sarvala.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Tarjoilupöydän runko ja pöytätason massiivinen puureunus ovat valmistettu massiivisaarnesta ja kannet ovat aidolla puuviilulla viilutettua kalustelevyä.
  • Boom-tarjoilupöytä pintakäsitellään halutulla petsisävyllä ja kulutusta kestävällä puolikiiltävällä katalyyttilakalla. Saarnin upea syykuvio jää näkyviin myös petsauksen jälkeen.
  • Halkaisija 40 cm, korkeus 53 cm
  • Kalustepyörät
  • Värit luonnonvärinen saarni, valkopetsi ja mustapetsi
  • Erkoisvärit (lisähinta 155€/tilaus): pyökkipetsi, tammipetsi, pähkinäpetsi, keskiruskea, vaalea wengepetsi, tumma wengepetsi, otathan yhteyttä, jos erikoisvärit kiinnostavat.
  • Toimitusaika noin 6 viikkoa.

Lisätiedot

väri

musta, saarni, valkoinen

Materiaali

saarni

Brand

Puulon

Puulon Oy on valmistanut suomalaisia huonekaluja jo vuodesta 1978. Yritys vaalii yli 100 vuotisia puusepän oppeja ja vankan osaamisen ansiosta tuotteet ovatkin laajalti maailmalle levittäytyneitä. Puulon tuotteissa näkyy moderni ajattelu yhdistettynä perinteiseen muotoiluun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puulon Boom tarjoilupöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!