Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Roots Living Polku päiväpeitto 280×260

249.00

Ulla Koskisen suunnittelema Polku-päiväpeitto koossa 280×260 cm. Japanilaishenkisen päiväpeiton pinta on rauhallinen ja sitä rytmittää tasavälein juokseva tikkaus. Värit luonnonvalkoinen ja harmaa.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Koko 280 x 260 cm (mittatarkkuus +-2%)
  • Värit luonnonvalkoinen ja harmaa
  • Materiaali 100 % GOTS-sertifioitu luomupuuvilla
  • Valmistusmaa Portugali
  • Toimitusaika: varastotuote 1-2 päivää, tilaustuotten toimitusaika noin 2-3 viikkoa

 

Polku-päiväpeiton on suunnitellut Ulla Koskinen. Tämä yksinkertaisen kaunis päiväpeite on ajaton. Tasaisin välein kulkeva tikkaus tekee päiväpeitteestä ryhdikkään ja kauniisti laskeutuvan. Polku-päiväpeitteellä voit pedata sängyn eri tavoin. Taita peite patjan alle tai jätä reunat laskeutumaan vapaasti lattiaa kohti. Taittamalla peitteen puoliksi, voit käyttää peitettä myös puolipäiväpeittona.

Roots Living tarjoaa ekologisesti ja vastuullisesti valmistettuja tuotteita luonnonmateriaaleista. Polku-päiväpeite on valmistettu 100 % GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. GOTS (Global Organic Textile Standard) sertifikaatti tarkoittaa, että tuote on valmistettu ekologisesti ja eettisesti tuotteen koko valmistuskaaren ajan aina raaka-aineiden viljelystä tuotteen viimeistelyyn saakka. Sertifikaatti voidaan myöntää ainoastaan luonnonmukaisesti viljellyille luonnonkuiduille ja se huomioi myös, että tuote on valmistettu sosiaalisesti vastuullisesti.

Polku-päiväpeitteellä on myös ÖKÖ-TEX sertifikaatti, joka takaa, että tuote on käyttäjälleen turvallinen.

Hoito-ohje:

Pesu matalassa lämmössä, enintään 40°C. Vältä huuhtelu- ja valkaisuaineita. Silitys yhdellä pisteellä nurjalta puolelta. Varovainen rumpukuivaus.

Lisätiedot

väri

harmaa, luonnonvalkoinen

Brand

Roots living

Roots Living -mattojen mallisto on kokoelma korkelaatuisista luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja, joissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset värit. Kaikki Roots-matot ovat käsin valmistettuja Intiassa ja niiden tuotantoprosessi on kaikilta osin eettisesti varmistettu oman yhteistyökumppanimme toimesta. Lue lisää toiminnastamme täältä. Roots Living -ajattelu perustuu vahvasti arvoihimme, joiden ytimessä ovat eettisyys ja sosiaalinen vastuu. Tästä johtuen koko mattojen ja muiden tekstiilien valmistusprosessi on yhteistyökumppaniemme jatkuvassa valvonnassa. Valmistuksessa ei käytetä lapsityövoimaa ja työntekijöille taataan reilu ansiotaso ja työajat. Osa mattojen vientituotoista käytetään Mirzapurin alueella paikallisen koulun tukemiseen, koska haluamme taata alueen tytöille ja pojille jalansijan hyvään tulevaisuuteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roots Living Polku päiväpeitto 280×260”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!