Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Band sohva A240 kangas Osaka

3,842.00

Sohvan runsaat, höyhen/vanutäytteiset istuin- ja selkänojatyynyt tekevät Bandista kotisi pehmeän pesän.

Sohvan leveys 240 cm. Verhoilu Osaka kankaalla. Leveät käsinojat. Jos haluat muun värin tai eri verhoilun, otathan yhteyttä.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

Sohvan runsaat, höyhen/vanutäytteiset istuin- ja selkänojatyynyt tekevät Bandista kotisi pehmeän pesän. Käsinojamalleja on kaksi, keveämpi kapea malli ja klassinen leveä käsinoja, joka toimii myös selkänojana kulmasohvassa.
Band-sohvassa on irrotettava verhoilu. Irtoverhoilu on helppo puhdistaa. Sisustuksesi tai elämäntilanteesi muuttuessa voit tilata sohvaasi myös uudet päälliset, jolloin sen käyttöikä pitenee merkittävästi.

  • Sohvan leveys 240 cm, syvyys 95 cm ja korkeus 81 cm
  • Ovaalijalka musta
  • Irrotettava kangasverhoilu
  • Käsinoja leveä malli
  • Verhoilu Osaka 05 kangas
  • Jos haluat muun värin tai eri verhoilun tai erilaisen kokoonpanon, otathan yhteyttä.
  • Esillä myymälässä kapealla käsinojalla!
  • Katso Band esite
  • Toimitusaika 4-6 viikkoa

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Band sohva A240 kangas Osaka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -15% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!