Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Origami sohva 220 Orsetto kangas

4,972.00

Uniikit koverat muodot selkänojan taustassa ja istuimen etuosassa yhdistyvät pehmeän pyöreisiin muotoihin istuimessa ja selkänojassa. Origami ei ole vain mukava sohva, se on myös veistoksellinen käsityönä tehty taideteos. Lukuisat pehmustekerrokset ja eri paksuisista pehmusteista koostuva selkänoja takaavat maksimaalisen istuinmukavuuden.

Saatavana vain Adean hinnastossa mainituilla kankailla tai Adean hyväksymillä asiakkaan kankailla – olethan yhteydessä, jos muut kangasvaihtoehdot kiinnostavat.

 

Avainsanat:

Kuvaus

 • Modulit M110+N110
 • Sohvan leveys 220 cm, syvyys 95 cm ja korkeus 69 cm
 • Verhoilu Orsetto kankaalla (34% viskoosi, 33% akryyli, 17% villa, 8% polyesteri, 4% pellava, 4% puuvilla)
 • Origami jalka musta
 • Irrotettava kangasverhoilu, vatii käsinojan irrotuksen rungosta
 • Runkorakenteena koivuvaneri/massiivipuu, no-zag jouset
 • Käytössä verhoilussa saattaa esiintyä aaltomaista väljyyttä
 • Sohva on saatavana useilla eri leveyksillä ja sitä voi täydentää kulmaelementeillä ja raheilla.
 • Saatavana vain hinnastossa mainituilla kankailla tai Adean hyväksymillä asiakkaan kankailla:
  • Aurora, Baltimore, Bohemian, Diego, Dumet, Malawi, Melange, Orsetto, Osaka, Panama Linen, Verso, Divina Melange (Kvadrat), Flax A/B/C (Lauritzon), Yedi (Lauritzon), Chalet (Astrid), RazzzleDazzle (Kvadrat), Hallingdal (Kvadrat), Fuga (Vescom), Quinton (Romo), Muru (Lauritzon), Titan (Orient Occident), Venice (Orient Occident)
 • Esillä myymälässä!
 • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

Lisätiedot

vaihtoehto

Orsetto 012, Orsetto 9820, Orsetto 9821

väri

musta, sininen, valkoinen

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Origami sohva 220 Orsetto kangas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!