Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Rival tuoli

1,110.001,365.00

Konstantin Grcicin Rival tuoli (2014) edustaa uutta näkemystä puutuolista. Jalat on sorvattu yhdestä massiivikoivukappaleesta. Niiden sulava muotokieli muistuttaa pikemmin muotoon puristettua muovia kuin perinteistä puuvalmistamista. KG002 tuolin korkea selkänoja tukee istuttaessa pitkiä aikoja. Sekä käsinojat että selkänoja on tehty muotoonpuristetusta koivulamellista. Rival on Artekin ensimmäinen pyörivä tuoli. Istuimen saa pehmustettuna halutulla tekstiilillä ja värillä. Sulavalinjainen Rival tuoli muuntuu vaivatta toimistosta ruokapöytään.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 59 cm, korkeus 78 cm ja syvyys 52 cm
  • Istuinkorkeus 46 cm
  • Jalat massiivikoivu, istuin polypropyleeni, selkänoja muotoonpuristettu koivulamelli
  • Pyörivä istuin
  • Rival tuoli on saatavana eri väreissä ja eri verhoiluvaihtoehdoilla
  • Toimitusaika noin 9-11 viikkoa.

Lisätiedot

Vaihtoehto

asfaltti/kangas musta-valkoinen, asfaltti/nahka caramel, asfaltti/nahka musta, koivu/kangas musta-valkoinen, koivu/nahka caramel, valkoinen/kangas musta-valkoinen, valkoinen/nahka caramel

Väri

koivu, musta, valkoinen

Materiaali

koivu

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Rival tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!