Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa
Ale!

Carl Hansen & Søn CH24 Wishbone tuoli tammi ERÄ TARJOUSHINTAAN

795.001,419.00

Hans J. Wegnerin suunnittelema CH24-tuoli, joka tunnetaan nimellä Wishbone. Ikonisella Wishbone-tuolilla on ainutlaatuinen muoto. Suunnitellessaan tuolia Wegner päätti yhdistää selkänojan ja käsinojan yhdeksi kappaleeksi. Antaakseen vakautta höyrytaivutellulle yläosalle ja varmistaakseen mukavan tuen, Wegner kehitti Y-muotoisen selkänojan, josta Wishbone-tuoli on myös nimetty.

CH24 tammi saatavana usessa eri viimeistelyssä ja istuin mustalla tai luonnonvärisellä paperinarupunoksella.

VARASTOERÄ TARJOUSHINTAAN! MUSTA TAMMI JA VALKOÖLJYTTY TAMMI/LUONNONVÄRINEN ISTUIN 795  € (1057 €)

 

 

Avainsanat:

Kuvaus

Jokaisen Wishbone-tuolin valmistamiseen tarvitaan yli 100 vaihetta, joista suurin osa tehdään käsin. Paperinarusta valmistettuun istuimeen ammattitaitoiselta käsityöläiseltä menee noin tunti ja hän käyttää siihen 120 metriä paperinarua, jonka kestävyys ja vakaus tekevät tuolista sekä vahvan että pitkäaikaisen.

  • Leveys 55 cm, korkeus 76 cm, syvyys 51 cm
  • Istumakorkeus 45 cm
  • Tammea
  • Vaihtoehdot öljytty, valkoöljytty, lakattu, saippuoitu, musta, savutammi
  • Istuin paperinarupunos luonnonvärinen (lv) tai musta
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa

 

Lisätiedot

vaihtoehto

musta tammi/lv paperipunos, musta tammi/musta paperipunos, savutammi öljytty/lv paperipunos, savutammi öljytty/musta paperipunos, tammi lakattu/lv paperipunos, tammi lakattu/musta paperipunos, tammi öljytty/lv paperipunos, tammi öljytty/musta paperipunos, tammi saippuoitu/lv paperipunos, tammi saippuoitu/musta paperipunos, tammi valkoöljytty/lv paperipunos, tammi valkoöljytty/musta paperipunos

Materiaali

tammi

väri

musta, tammi

Brand

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn on yli 100 vuoden ajan valmistanut ainutlaatuisia huonekaluja, joiden ikoninen muotoilu yhdistää yksinkertaisuutta, esteettisyyttä ja toiminnallisuutta. Huonekaluissa yhdistyy ammattitaitoinen työ ja korkealaatuiset materiaalit. Tarina alkoi vuonna 1908, kun tanskalainen puuseppä Carl Hansen avasi pienen puusepänpajan Tanskan Fynin saarelle. Carl Hansen & Sønin toimintaan on vaikuttanut pitkäaikainen suhde kaikkien aikojen suurimpaan suunnittelijaan: Hans J. Wegneriin. Ensimmäiset tuolit, joita Wegner suunnitteli, olivat CH24 Wishbone tuoli ja CH23 tuoli.  Wegnerin suunnittelemat huonekalut ovat tunnettuja design ikoneja. Ne ovat klassikoita ja keräilyesineitä ympäri maailman.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Carl Hansen & Søn CH24 Wishbone tuoli tammi ERÄ TARJOUSHINTAAN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!