Myymälässä mallikalusteet vähintään -20% 1.6. asti
Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Skovby tuoli 92

405.00540.00

Skovbyn moderni ja tyylikäs ruokailutuoli, joka näyttää hyvältä joka kodissa. Puuosat tammi valkoöljytty tai musta tammi. Verhoilu Touche kankaalla tai nahalla.

 

Avainsanat:

Kuvaus

  • Korkeus 84 cm, leveys 45 cm, syvyys 49 cm
  • Puuvaihtoehdot tammi valkoöljytty tai musta tammi
  • Verhoilu Touche villakankaalla (80% villa, 20% polyakryyli) tai nahalla
  • Tuoli 92 on saatavana myös tammi lakattu, tammi öljytty, pähkinä lakattu ja öljytty sekä pyökki lakattu ja öljytty. Verhoilu kankaalla tai nahalla – otathan yhteyttä, jos muut vaihtoehdot kiinnostavat.
  • Toimitusaika noin 6-10 viikkoa

Lisätiedot

Materiaali

pähkinä, pyökki, tammi

vaihtoehto

musta tammi/nahka, musta tammi/Touche 7 black, tammi valkoöljytty/Touche 9 light grey, tammi valkoöljytty/Touche 99 grey

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby tuoli 92”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!