Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Skovby tuoli 96 valkoöljytty tammi/nahka

545.00

Skovby tuoli 96 on mukava istua. Verkkokaupassa sävynä valkoöljytty tammi ja istuin verhoiltu mustalla nahalla.

Muut vaihtoehdot tammi lakattu, tammi öljytty, musta tammi, pähkinä lakattu, pyökki lakattu ja saippuoitu. Verhoilu kankaalla tai nahalla – jos muut vaihtoehdot kiinnostavat, otathan yhteyttä.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Korkeus 83 cm, leveys 45 cm ja syvyys 49 cm
  • Lakattu, sävy valkoöljytty, istuin nahkaverhoilu, väri musta
  • Muut vaihtoehdot tammi lakattu, tammi öljytty, musta tammi, pähkinä lakattu, pyökki lakattu ja saippuoitu. Verhoilu kankaalla tai nahalla – jos muut vaihtoehdot kiinnostavat, otathan yhteyttä.
  • Toimitusaika noin 6-10 viikkoa

Lisätiedot

Materiaali

pähkinä, pyökki, tammi

Brand

Skovby

Skovby on tanskalainen perheyritys, joka on erikoistunut jatkettaviin ruokapöytiin ja monitoimipöytiin. Pöytien lisäksi valikoimassa on pöytien kanssa yhteensopivat tuolit, senkit ja tasot. Skovbyn huonekalut ovat monikäyttöisiä ja toiminnallisia - designia unohtamatta. Skovbyn pääsuunnittelijana on yli 25 vuoden ajan ollut Per Hånsbaek, jonka omintakeinen kädenjälki näkyy monissa, patentoiduissa malleissa. Skovby kuuluu Danish Furniture Makers’ Quality Control -järjestöön, joka takaa huonekalujen korkean laadun, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä valmistuksen Tanskassa. Yrityksen huonekalut on valmistettu luonnonmukaisista materiaaleista, jotka on valittu luontoa, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen. Huonekaluissa käytetty puu on peräisin Euroopan ja Pohjois-Amerikan kestävästi hoidetuista metsistä, joissa ekosysteemien säilyminen ja monimuotoisuus on turvattu. Tanskalaisyrityksen tavoitteena on päästä tulevaisuudessa hiilineutraaliin tuotantoon. Tähän pyritään esimerkiksi käyttämällä tuotannossa yli jäänyt puutavara tuotantotilojen lämmitykseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skovby tuoli 96 valkoöljytty tammi/nahka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!