Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Panthella Lattia

1,050.00

Design Verner Panton. Valaisin antaa pehmeää ja miellyttävää valoa. Puolipallon muotoinen varjostin heijastaa valoa alaspäin. Varjostimen materiaalin ansiosta suurin osa valosta leviää pehmeästi ympäröivään tilaan.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Varjostin valkoinen opaaliakryyli
  • Varsi valkoiseksi lakattu alumiini
  • Runko ja yläosa valkoista muovia
  • Korkeus 131,1 cm, halkaisija 50 cm
  • Valkoinen muovijohto 2,5 m
  • Katkaisija johdossa
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika ei tällä hetkellä tiedossa

 

Tuotteen tarina: Suunnittelija ja arkkitehti Verner Panton (1926–1998) loi Panthellan yhdessä Louis Poulsenin kanssa vuonna 1971. Pantonin kuvaannollinen ja leikkisä muotoilu säteilee hänen elämää suurempaa persoonallisuuttaan. Laadusta tai toimivuudesta tinkimättä maailmankuulu tanskalainen jatkoi uusien materiaalien kehittämistä värikkäisiin ja kiehtoviin tiloihin, joita hän loi lumoavalla suunnittelullaan. Panthella erottuu yhtenä Pantonin merkittävimmistä muotoiluikoneista orgaanisella muodollaan, joka heijastaa äärimmäisen pehmeää valoa. Pantonin tarkoituksena oli luoda valaisin, jossa sekä jalka että varjostin toimivat heijastimina, ja hän yhdisti siihen orgaanisia muotoja, joista tämä tanskalainen muotoilija on tunnettu. Häikäisemätöntä valoa tuottava Panthella on upea esimerkki Verner Pantonin nerokkuudesta tunnelmallisen valaistuksen saralla. Vuonna 2020 Louis Poulsen esitteli uuden version Panthella Pöytä 400 -valaisimesta. Se on muotoiltu alkuperäisen mukaisesti, ja sen pienet muutokset tekevät siitä toiminnallisen ja modernin valaisimen, joka vastaa nykypäivän standardeja upeasta valaistusmukavuudesta. Panthella Pöytä 400 -valaisimessa on uusi häikäisysuojavarjostin, jotta vältytään opaalivarjostimessa näkyviltä varjoilta. Päivitetty versio varmistaa aina hyvän mukavuuden ja pehmeän hajavalon.

Lisätiedot

väri

valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Panthella Lattia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!