Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Yuh lattiavalaisin

790.00935.00

Valaisin tuottaa ensisijaisesti suoraa häikäisemätöntä alaspäin suunnattua valoa. Varjostimen kulmaa voidaan säätää valonjaon optimoimiseksi. Varjostimen yläosan ohut aukko tuottaa pehmeää, ylöspäin suuntautuvaa valoa. Mekaaninen järjestelmä antaa paljon liikkumavapautta, joten valo voidaan aina asettaa ihanteellisesti työtilassa, olohuoneessa ynnä muualla.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Korkeus 140 cm
  • Valonlähde LED 2700K 10W
  • Värit:
    • Musta ja valkoinen.
    • musta/messinki ja valkoinen/messinki, marmorijalusta
  • Kiinteä LED-tekniikka tuottaa korkealaatuista valoa ja mahdollistaa portaattoman himmennyksen asteikolla 15–100 %. Ajastintoiminto sammuttaa valon automaattisesti, ja sen asetukseksi voidaan valita pois päältä / 4 tuntia / 8 tuntia. Toiminto kiinteän valotason määrittämiseksi joka kerta, kun valaisimeen kytketään virta. Putken yläosan painike toimii katkaisijana ja himmentimenä.
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika: varastosta 1-3 päivää, tilaustuotteen toimitusaika noin 2-3 viikkoa

 

Tuotteen tarina: Tanskalainen-italialainen suunnittelukaksikko GamFratesi muotoili Yuh-valaisimen Louis Poulsenille vuonna 2017. Aluksi lanseerattiin musta ja valkoinen, ja sitten tuoteperhettä laajennettiin messinki- ja marmoriversioilla. Valaisimen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on persoonallisuus. Valo on joustava ja vie vähän tilaa. Se kääntyy, nousee ja laskee sekä valaisee ja luo tunnelmaa halutulle alueelle. Varjostimen muoto määräytyy geometrisesti liikkeestä, joka syntyy valaisinvarren päällä. Minimalistinen ulkonäkö on luotu pyöreästä muodosta alareunassa, joka jatkuu lineaariseen aukkoon varjostimen yläreunassa. Yuh-nimi on foneettinen muoto you-sanasta ja lausuttuna sama kuin ”you”.

Lisätiedot

väri

messinki/musta, messinki/valkoinen, musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Yuh lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!