Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Panthella 160 Portable

320.00360.00

Verner Pantonin suunnitteleman tunnetun Panthellan siirrettävä versio on julkaistu nyt uusissa väreissä, jotka ovat täydellinen lisä moderniin kotiin. Valittavissa ovat vaaleansininen, vaalean roosanvärinen ja korallinpunainen versio, joilla voi tuoda ripauksen väriä sisä- taikka ulkotiloihin. Metallivarjostimet on maalattu sisäpuolelta valkoiseksi, mikä saa aikaan Panthellalle ominaisen alaspäin suunnatun, häikäisemättömän hehkun, joka heijastuu trumpettimaisesta valaisinvarresta miellyttävästi.

Avainsanat:

Kuvaus

Ikoninen vuodelta 1971 peräisin oleva Panthella on yksi suunnittelija ja arkkitehti Verner Pantonin (1926–1998) suosituimmista valaisimista. Panthella-valaisinperheen käytännöllisin ja monipuolisin jäsen on USB-C-johdolla ladattava Panthella Portable. Sitä voi siirtää paikasta toiseen viihtyisän ja erityisen tunnelman luomiseksi esimerkiksi kesällä patiolle, ulkoilmaravintolaan tai mihin tahansa, missä virtalähteitä ei ole lähettyvillä. Sitä voi käyttää kätevästi sekä sisä- että ulkotiloissa.

  • Panthella Portablessa on kolme himmennysvaihtoehtoa, ja se valaisee ympäristöä läpikuultavanopaalivarjostimen ja valon heijastusten ansiosta tasapainoisesti ja häikäisemättä.
  • Se julkaistiin myöhemmin alkuperäisellä pintaratkaisulla, jonka Panton suunnitteli suuremmille Panton-malleille vuonna 1971: läpikuultavalla harmaalla akryylivarjostimella ja kiillotetulla kromitrumpetilla.
  • Vastakohtaiset materiaalit antavat Panthella Portablelle tyylikkään ja modernin ilmeen, joka korostaa muotoilua tyylikkäästi ja nykyaikaisesti. Panthella Portable on saatavilla myös kokonaan valkoisena mallina, jossa on opaaliakryylivarjostin ja jolla on selkeän minimalistinen olemus.
  • USB-C-johto toimitetaan valaisimen mukana. USB-sovitin on saatavilla erikseen.
  • Materiaali harmaa opaali akryyli, kiiltävä krominen trumpettijalka
  • Akun kesto 5 h 100% valoteholla
  • Kolmivaiheinen valonsäätö: 0%/10%/33%/100%
  • LED 27K

Toimitusaika 2 viikosta eteenpäin väristä riippuen.

Lisätiedot

väri

harmaa opaali akryyli, koralli, opaali, oranssi, vaalea roosa, vaaleansininen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Panthella 160 Portable”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!