Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen AJ Royal 370

895.00

AJ Royal on yksi Arne Jacobsenin malleista, jotka hän kehitti vuonna 1957 Kööpenhaminan SAS Royal -hotellille (Radisson Collection). Uusi, energiaa säästävä LED-versio. Sisältävät häikäisysuojan, joka takaa pehmeämmän, sataprosenttisesti häikäisemättömän valaistuksen. Kaksi väriä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Tämä riippuvalaisin on saatavilla kolmessa koossa ja kahdessa värissä, ja sen yläosassa on tunnusomaiset uurteet, joista säteilee pehmeää valoa ylöspäin. Uuden, energiaa säästävän LED-version kaikki kolme kokoa sisältävät valonhajottimen, joka takaa pehmeämmän, sataprosenttisesti häikäisemättömän valaistuksen.
  • Koko Ø 37 cm
  • Värit valkoinen ja musta
  • Materiaali: musta tai valkoinen lakattu alumiini ja teräs
  • Sisäänrakennettu himmeä akryylihäikäisysuoja, joka hajauttaa valoa ja tekee siitä sataprosenttisen häikäisemätöntä.
  • Valonlähde LED 2700K 16W
  • Toimitusaika noin 4-6 viikkoa.

AJ Royal on yksi Arne Jacobsenin malleista, jotka hän kehitti vuonna 1957 Kööpenhaminan SAS Royal -hotellille (Radisson Collection). Valaisimen saattoi tällöin löytää kupariversiona atriumin takana olevan napostelubaarin pöytien yltä, ensimmäisen kerroksen aulasta ja 21. kerroksen Panorama Loungesta. Hotelli avattiin vuonna 1960. Se oli 22 kerroksensa ansiosta Kööpenhaminan ensimmäinen todellinen tornitalo, ja se otti voimakkaasti vaikutteita New Yorkin pilvenpiirtäjistä. Tähän aikaan valaisimen nimi oli yksinkertaisesti AJ Pendant. Vuodelta 1957 peräisin olevaa segmentoitua pallomaista muotoilua pidetään Jacobsenin ensiaskelina takaisin geometrisiin perusmuotoihin, jotka ovat tunnusomaisia tämän maailmankuulun tanskalaisen arkkitehdin myöhemmässä tuotannossa. AJ Royal kuului Jacobsenin hotellille kehittämään yleiseen design-konseptiin, jonka erinäiset osat ovat saavuttaneet ikonisen aseman. Sen lisäksi, että Jacobsen suunnitteli hotellin SAS:lle (Scandinavian Airlines) pienimpiä yksityiskohtia myöten, hän myös suunnitteli lähes kaikki hotellin alkuperäiset huonekalut ja käyttöesineet. Näistä maailmanlaajuisesti tunnetuimpia ovat valaisimet, mukaan lukien vuoden 1957 AJ-valaisin. AJ Royal -valaisinta tuotettiin alun perin kolmessa värissä: vaaleanharmaana, tummanruskeana ja mustana. Nykyään AJ Royal on saatavilla valkoisena kahdessa alkuperäisessä koossa. Vuonna 2020 lanseerataan pienempi versio hotellin avajaisten 60-vuotispäivän kunniaksi samalla, kun sarja tuodaan uudelleen markkinoille mustana. AJ Royal on säilyttänyt vuosien myötä klassisen, graafisen ilmeensä – se on yhtä näyttävä ruokapöydän yllä, toimistoissa ja näyttelytiloissa, joissa se takaa tasaisen ja virheettömän alaspäin suuntautuvan valon ja luo tunnelmaa pehmeällä ylöspäin suuntautuvalla valolla.

Lisätiedot

väri

musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen AJ Royal 370”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!