Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen PH 5 Mini

715.00970.00

Design Poul Henningsen. Valaisin tuottaa täydellisen häikäisemätöntä valoa. Sen design perustuu heijastavan 3-varjostinjärjestelmän periaatteeseen, joka ohjaa suurimman osan valosta alaspäin. Valaisin tuottaa valoa sekä alaspäin että sivusuunnassa ja valaisee näin itsensä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Halkaisija 30 cm, korkeus 16,3 cm
  • Johdon pituus 3 m
  • Useita värejä
  • Esillä myymälässä!
  • Toimitusaika väristä riippuen 2 viikosta eteenpäin

 

Tuotteen tarina: Poul Henningsen suunnitteli PH 5 -valaisimen vuonna 1958 vastauksena hehkulamppuvalmistajien tekemiin jatkuviin muutoksiin hehkulamppujen muodossa ja koossa. Hän nimesi valaisimensa kattovalaisimen päävarjostimen halkaisijan mukaan, joka oli 50 cm. Kun valaisin lanseerattiin, hän kirjoitti tyypillisen uskaliaaseen tyyliinsä, miten hän oli menettänyt uskonsa siihen, että hehkulamppujen valmistajat koskaan oppisivat käyttämään tervettä järkeä tai että he ajattelisivat asiakkaiden etua: ”Olen hyväksynyt kohtalon, ja Louis Poulsenin luvalla olen suunnitellut PH-valaisimen, jossa voidaan käyttää mitä tahansa valonlähdettä, jouluvaloja tai 100 watin metallilankalamppuja. Loisteputki olisi tosin liikaa vaadittu nykyisellä muotoilulla!” Tuolloin kukaan ei osannut arvata, että PH 5:stä tulisi täydellinen esimerkki PH:lle tunnusomaisesta valosta, joka on aina täysin häikäisemätöntä, riippumatta siitä, miten valaisin on asennettu tai mitä valonlähdettä siinä käytetään. Nykyään PH 5 kohentaa edelleen mitä modernimpia tiloja, ja samoin tekee PH 5 Mini, jonka ylävarjostimen halkaisija on 30 cm ja joka lanseerattiin Poul Henningsenin hengessä vuonna 2017. Louis Poulsen haluaa palvella modernia ja luovaa asumista, ja siksi kuuluisa kattovalaisin on saanut ensimmäistä kertaa uuden koon. Vuonna 2020 lanseerataan PH 5 Mini Monochrome -sarja, joka modernisoi tätä näyttävää valaisinta. Mattapintaiseksi maalattujen metallivarjostimien väreinä on musta ja valkoinen sekä ultrasininen rohkeille sisustajille.

Lisätiedot

Väri

harmaa, kupari, messinki, musta, oranssi, punainen, roosa, sininen, valkoinen classic, valkoinen modern, vihreä, yksivärinen sininen, yksivärinen valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen PH 5 Mini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!