Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Artek Kori riippuvalaisin

298.00

Suunnittelija TAF Studio 2023. Monikäyttöinen Kori-riippuvalaisin hyödyntää Kori-sarjan uniikkia ”valokoria”, joka valaisee kauniisti suoraan mutta häikäisemättä koko alla olevan pinnan. Lisäksi se luo laajemmalla, ylöspäin suuntautuvalla hajavalokeilalla lämpimän kutsuvan ilmapiirin. Pieni ja kaunis yleisvalo on ihanteellinen ratkaisu pieneen tilaan, kuten eteiseen, tai tunnelmavaloksi lipaston tai senkin päälle tai työvaloksi keittiötason päälle.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Kori valaisinten ilme ja valon laatu perustuvat tuotteiden keskiössä olevaan korimaiseen rakenteeseen.
  • Leveys 12 cm, korkeus 17 cm
  • Mattavalkoinen
  • Valettu kierrätysalumiini
  • Valonlähde E27
  • Valmistettu Italiassa
  • Toimitusaika noin 2-3 viikkoa

 

Artek esittelee uuden Kori-valaisinsarjan, jonka on suunnitellut tukholmalainen TAF Studio. Oivaltavaan ”valokori”-elementtiin perustuvan Kori-sarjan valaisinten hienostunut vaikutelma syntyy suoran ja epäsuoran valon yhdistelmästä. Kuten lehvistön läpi siivilöityvä auringonvalo, Kori-valaisinten valo on pehmeää hajavaloa, joka luo miellyttävän lämpimän tunnelman tukien samalla tilan käyttötarkoitusta. Modulaarinen, hillityn kaunis ja veistoksellinen tuotesarja soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin sisältäen kolme erilaista riippuvalaisinta, lattiavalaisimen ja pöytävalaisimen.
Valaisimien “valokori”-elementti on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista. Kori-valaisimet on viimeistelty syvän mattavalkoisella korkealaatuisella jauhemaalilla. Melkein posliinimainen pinnoite on luja ja UV-kestoltaan parempi kuin tavallinen jauhemaalaus. Kori-lattiavalaisin ja -pöytävalaisin on saatavilla myös kirkkaan oranssina. Sarjan valaisimet valmistetaan Italiassa.

Lisätiedot

väri

valkoinen

Brand

Artek

Nuoret idealistit Alvar ja Aino Aalto, Maire Gullichsen ja Nils-Gustav Hahl perustivat Artekin Helsingissä vuonna 1935 “harjoittaakseen huonekalujen kauppaa sekä edistääkseen näyttelyiden avulla ja muulla tavoin nykyaikaista asuntokulttuuria”. Yhä tänä päivänä Artek tunnetaan yhtenä nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat. Ne edustavat selkeyttä, käytännöllisyyttä ja runollista yksinkertaisuutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Artek Kori riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!