Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen LC Shutters

690.00

Design Louise Campbell. Valaisin antaa pääosin alaspäin suunnattua valoa. Varjostimen perforoitu kuvio luo valaisimen ympärille pehmeää hajavaloa samalla kuin se koristeellisesti valaisee varjostimen ulkopinnan. Tämän ansiosta valaisimen muodot tulevat kauniisti esille sekä valaistuna että sammutettuna. Valonlähteen peittää opaalihäikäisysuoja, jonka ansiosta valaisin on täysin häikäisyvapaa ja näin ollen myös mahdollistaa kauniin näkymän valaisimen sisälle. Häikäisysuojan ansiosta valaisimessa voidaan myös käyttää useita erilaisia valonlähdetyyppejä.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Varjostin stanssattu meistetty ja puristettu alumiini
  • Halkaisija 44 cm
  • Valonlähdettä ympäröi opaalihäikäisysuoja, joka varmistaa valaisimen 100-prosenttisen häikäisemättömyyden
  • Valonlähde E27
  • Johdon pituus 3 m
  • Toimitusaika noin 2-3 viikkoa

 

Tuotteen tarina: Valonlähteen keskitetty valo suodattuu opaalisen häikäisysuojan läpi, jolloin valo säteilee pehmeästi ja miellyttävästi ympäristöön. Pehmeä valo luo miellyttävän ilmapiirin varjostimen sisälle ja valaisee ympäristöä viehättävällä tavalla, jolloin valaisimen muoto korostuu kauniisti. Tuotteen avulla haluttiin luoda mukavaa ja tunnelmallista valaistusta sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin. Kellonmuotoinen varjostin on valmistettu tasaisesta alumiinilevystä. Alumiinilevy on leikattu ja puristettu kahdeksi yhdessä toimivaksi kerrokseksi, jonka läpi valo säteilee hyvin selväpiirteisesti. 3 mm:n paksuinen varjostin pysyy tukevasti paikallaan. Valaisin sopii sen vuoksi moniin eri käyttökohteisiin lastenhuoneesta johtoryhmän neuvottelutiloihin.

Lisätiedot

väri

valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen LC Shutters”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!