Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Patera Oval

1,150.00

Patera Oval on kaunis katsella mistä tahansa kulmasta, ja sen Fibonaccin lukujonoon perustuva rakenne tarjoaa erilaisen näkymän jokaisesta suunnasta. Riippuvalaisin on valmistettu timantin muotoisista soluista, joista jokainen on huolellisesti suunniteltu heijastamaan häikäisemätöntä valoa, kun sitä katsellaan yli 40 asteen kulmasta. Samalla se antaa 360 asteen valonjaon ympäröivälle tilalle, läsnäolijoille ja esineille luonnollisella, tasaisella ja miellyttävällä valolla.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 50 cm, korkeus 36 cm
  • Materiaali leikattu himeä valkoinen PVC
  • Johdon pituus 4 m, valkoinen testiilijohto
  • Mukana häikäisysuojalevy pohja-aukkoon
  • Valonlähde E27
  • Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

 

Tanskalainen suunnittelija Øivind Slaatto suunnitteli klassisen, pyöreän Pateran vuonna 2015. Vuonna 2021 Patera Oval tuodaan markkinoille ellipsoidin muotoisena riippuvalaisimena. Se täydentää Patera-tuoteperhettä ja mahdollistaa sen käyttämisen uusissa kohteissa, joissa on matalampi huonekorkeus tai joissa halutaan käyttää litteää, pyöreää valaisinta. Ajaton Patera Oval perustuu samoihin hienostuneisiin muotoiluperiaatteisiin kuin muodoltaan pyöreä Patera. Lisäksi se kootaan kokonaan käsin kiehtovan Fibonaccin spiraalin matemaattisen rakenteen mukaisesti.

Lisätiedot

väri

valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Patera Oval”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -15% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!