Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen PH 3½-3 Riippu

1,190.00

Design Poul Henningsen. Täysin häikäisemättömän valaisimen muotoilu perustuu heijastavaan kolmen varjostimen järjestelmään, joka ohjaa suurimman osan valosta alaspäin. Varjostimet ovat syvävedettyä alumiinia, joiden valkoinen sisäpuoli takaa valon pehmeän jakautumisen alaspäin. Alaspäin suuntautuva valo on sekä pehmeä että miellyttävä.

Avainsanat:

Kuvaus

 • Ø33 cm, korkeus 30,7 cm
 • Värit:
  • punainen
  • keltainen
  • vihreä
  • valkoinen
 • Johdon pituus 3 m
 • Valonlähde E27
 • Varjostin: Alumiinia. Ripustuslaite: Silkkimatta ruskea, kupari
 • Toimitusaika väristä riippuen 2 viikosta eteenpäin

 

Tiotteen tarina: Juhlistaakseen Poul Henningsenin 120-vuotissyntymäpäivää 9. syyskuuta Louis Poulsen tuo markkinoille uuden PH 3½-3-kattovalaisimen. PH 3½-3-kattovalaisin perustuu Poul Henningsenin 1920-luvun lopun ja 1930-luvun alun alkuperäisiin piirroksiin hänen tunnetusta kolmen varjostimen järjestelmästään. Kattovalaisimessa on metalliset varjostimet, joita on saatavilla vihreänä, keltaisena, punaisena ja valkoisena. Kuparista valmistetun valaisinrungon värinä on ruskea silkkimatta. Kaikki värit perustuvat Poul Henningsenin värimaailmaan. Valaisimet ovat suunnittelijansa tavoin värikkäitä! Lisäominaisuutena kaikissa varjostimissa on valkoinen valssattu reuna, mikä korostaa kolmen varjostimen valaisimen tuttua profiilia ja luo kauniin optisen symmetrian. Louis Poulsenin omat työntekijät painosorvaavat varjostimet Louis Poulsenin tehtaassa Vejenissä. Vain hyvin harvat taitavat tämän käsityötekniikan. Vaikka valaisin on yli 80 vuotta vanha, se on samalla kertaa sekä moderni että klassinen ja soveltuu siten erinomaisesti moniin erilaisiin sisäsuunnitteluympäristöihin. Sitä pidetään viehättävänä, talonpoikaisena, toiminnallisena ja huomiota herättämättömänä valaisimena. PH 3½-3-kattovalaisin on osa tanskalaisen valaistussuunnittelun historiaa. Valaisin saa aikaan toiminnallisen ja koristeellisen valon – se kaunistaa jo ulkomuodollaan mitä tahansa sisätilaa joko sytytettynä tai sammutettuna yksinään tai yhdessä muiden valaisinten kanssa.

Lisätiedot

väri

keltainen, punainen, valkoinen, vihreä

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen PH 3½-3 Riippu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!