Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen Yuh seinävalaisin

610.00690.00

Valaisin tuottaa ensisijaisesti suoraa häikäisemätöntä alaspäin suunnattua valoa. Varjostimen kulmaa voidaan säätää valonjaon optimoimiseksi. Varjostimen yläosan ohut aukko tuottaa pehmeää, ylöspäin suuntautuvaa valoa. Mekaaninen järjestelmä antaa paljon liikkumavapautta, joten valo voidaan aina asettaa ihanteellisesti työtilassa, olohuoneessa ynnä muualla.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Leveys 29,6 cm, korkeus 62,6 cm
  • Värit: valkoinen, musta, messinki/musta ja messinki/valkoinen
  • Kiinteä LED-tekniikka tuottaa korkealaatuista valoa ja mahdollistaa portaattoman himmennyksen asteikolla 15–100 %. Ajastintoiminto sammuttaa valon automaattisesti, ja sen asetukseksi voidaan valita pois päältä / 4 tuntia / 8 tuntia. Toiminto kiinteän valotason määrittämiseksi joka kerta, kun valaisimeen kytketään virta. Katkaisin- ja himmenninpainike ovat seinärasiassa
  • Toimitusaika 2-4 viikkoa.

Lisätiedot

Väri

messinki/musta, messinki/valkoinen, musta, valkoinen

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen Yuh seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!