Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Piccolo matto design Hanna Korvela

938.003,127.00

Piccolo-matossa yhdistyvät puuvillan ja paperinarun parhaat puolet. Paperi antaa matolle ryhdin ja rytmin, puuvilla tuo mattoon lämpöä ja pehmeyttä. Maton trikookude on luomupuuvillaa. Pinnan kolmiulotteisuus tekee matosta elävän ja sen kosketus tuntuu vahvalta. Sileän pinnan ja pölyä hylkivien materiaalien ansiosta Piccolo on erinomainen matto myös allergiseen kotiin. Matot ovat suunniteltu kaksipuoleisesti käytettäviksi. Piccolo-matot on valmistettu käsin kutoen Suomessa.

Otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.

 

Kuvaus

 • Värit:
  • puuvillassa useita värejä
  • paperinaru luonnonvärinen (natural), valkoinen (white), musta (black), harmaa (grey) ja kitti (stone)
  • loimi beige
 • Mattoa voi käyttää molemmin puolin
 • Maton paksuus 12 mm
 • Materiaali 68% puuvilla, 32% paperinaru
 • Verkkokaupsat tilattavissa vakiokokoja
 • Neliöhinta 521 € (minimileveys 70 cm)
 • Matot saatavana myös mittatilauksena, maksimileveys 3,4 m ja maksimipituus 10 m – otathan yhteyttä, jos haluat oman koon.
 • Matoissa on likaahylkivyyskäsittely kaksipuoleisesti
 • Toimitusaika noin 6-8 viikkoa

Lisätiedot

Materiaali

paperinaru, puuvilla

Koko

90×200, 140×200, 170×240, 200×300

vaihtoehto

Piccolo 1 natural-black, Piccolo 1 natural-white, Piccolo 2 white-cream, Piccolo 2 white-stone, Piccolo 3 black-black, Piccolo 3 black-nutria, Piccolo 4 grey-black, Piccolo 4 grey-stone, Piccolo 5 stone-nutria

Brand

Woodnotes

Woodnotes on tinkimättömästä linjastaan kansainvälisesti tunnettu suomalainen designyritys, joka tuottaa sisustustuotteita paperinarun luonnollisen kauneuden inspiroimana koteihin ja julkisiin tiloihin. Woodnotes on suomalainen designyritys, jonka tekstiilitaiteilija Ritva Puotila ja hänen poikansa Mikko Puotila perustivat vuonna 1987. Yritys on edelleen perustajiensa omistuksessa. Woodnotesin-tuotteiden alkuperäisenä ideana oli yhdistää karun suomalaisen luonnon inspiroima taiteellinen luovuus arvokkaaseen käsityötaitoon ja kehittyneeseen teknologiaan hyödyntäen suomalaisia perusraaka-aineita, puuta ja paperia. Woodnotes alkoi käyttää paperinarua käyttötekstiileissa modernilla tavalla ensimmäisenä yrityksenä maailmassa. Ritva Puotila ryhtyi käyttämään paperinarua materiaalin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja luonteenpiirteiden vuoksi, ei vaihtoehtona muille materiaaleille. Woodnotes-kokoelma, joka on kasvanut vuosien kuluessa paperinarumatoista kokonaisvaltaiseksi konseptiksi, laajentuu vuosittain uusilla, käytännöllisillä ja kekseliäillä tuotteilla. Woodnotes-tuotteet tunnetaan kansainvälisesti tyylikkäästä designistaan ja korkeasta laadustaa. Tällä hetkellä Woodnotesin tuotannosta 70% suuntautuu vientiin yli 40 eri maahan. Woodnotesin tuotteita löytyy maailman johtavimpien sisustus- ja designliikkeiden valikoimista. Woodnotesin tuotteet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä palkintoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Piccolo matto design Hanna Korvela”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!