Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Adea Band sohva 290×170 kangas Osaka ovaalijalka

5,788.00

Sohvan runsaat, höyhen/vanutäytteiset istuin- ja selkänojatyynyt tekevät Bandista kotisi pehmeän pesän.

Sohvan koko 290 x 170 cm. Verhoilu Osaka kankaalla. Leveä käsinoja ja ovaalijalka musta. Jos haluat muun värin tai eri verhoilun, otathan yhteyttä.

Tilaustuote. Arvioitu toimitusaika näkyy kuvauksessa alapuolella.

Avainsanat:

Kuvaus

Sohvan runsaat, höyhen/vanutäytteiset istuin- ja selkänojatyynyt tekevät Bandista kotisi pehmeän pesän. Käsinojamalleja on kaksi, keveämpi kapea malli ja klassinen leveä käsinoja, joka toimii myös selkänojana kulmasohvassa.
Band-sohvassa on irrotettava verhoilu. Irtoverhoilu on helppo puhdistaa. Sisustuksesi tai elämäntilanteesi muuttuessa voit tilata sohvaasi myös uudet päälliset, jolloin sen käyttöikä pitenee merkittävästi.

  • Sohvan koko 290 x 170 cm, syvyys 95 / 120 cm ja korkeus 81 cm
  • Ovaalijalka musta
  • Irrotettava kangasverhoilu
  • Käsinoja leveä malli
  • Verhoilu Osaka 18 kangas
  • Jos haluat muun värin tai eri verhoilun tai erilaisen kokoonpanon, otathan yhteyttä.
  • Esillä myymälässä suora Band C215
  • Katso Band esite
  • Toimitusaika 4-6 viikkoa

Brand

Adea

Adea tunnetaan ajattomista ja raikkaista huonekaluistaan, joissa kauneus ja käyttömukavuus ovat täydellisessä tasapainossa. Hyvä huonekalu on kokonaisuus, jossa kaikki elementit ovat kohdallaan. Kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat antavat kalusteille muodon, joka pysäyttää kiehtovuudellaan ja täyttää tehtävänsä funktionaalisuudella. Pehmeä huonekalu joustaa ja tukee oikeissa paikoissa. Saumat ja tikkaukset kertovat paljon työnjäljestä, mutta todelliset ominaisuudet tunnistaa vasta käytössä. Laatu, joka jää näkymättömiin, tehdään erityisellä ammattitaidolla ja ylpeydellä. Hyvä design kestää aikaa ja elämää. Yhtenäisen muotokielen ansiosta kalusteita voi hankkia yksitellen ja ne sopivat aina yhteen. Adean sohvien moduulirakenne joustaa tilan ja käyttötilanteen mukaan, vesipestävät päälliset on huoleton hoitaa ja irtoverhoilun ansiosta kodin ilme uudistuu hetkessä. Adealla on luova ja avara sydän. Adealle välittäminen merkitsee vastuuta henkilöstöstä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Kalusteiden pitkä käyttöikä sekä ekologinen suunnittelu, valmistus ja kierrätys auttavat säilyttämään pohjoisen luontomme puhtaana ja kauniina myös tuleville sukupolville.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Adea Band sohva 290×170 kangas Osaka ovaalijalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaamalla uutiskirjeen saat 10% alennuskoodin verkkokauppaan!