Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen VL Studio pöytä/lattiavalaisin musta

380.00815.00

Valaisin tuottaa häikäisemätöntä hajavaloa. Kolmikerroksinen opaalilasi tarjoaa erittäin miellyttävän valonjaon ja säteilee miellyttävää hienovaraista hehkua ympäristöön. Kolme kokoa.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Kolme kokoa: ø150, ø250 ja ø320 cm
  • Pienin Ø150 on saman kokoinen kuin VL Studio Seinävalaisin, ja kokonsa ansiosta sen voi sijoittaa ihan minne tahansa. Keskikokoinen halk Ø250 toimii loistavasti pöytävalaisimena ja suurin halkaisija Ø320 voidaan sijoittaa pöydän lisäksi myös lattialle.
  • Musta märkämaalattu alumiini, kiiltävä opaalilasi
  • Musta johto, johdon pituus 2,5 m
  • Valonlähde 150 cm G9 / isommissa E27
  • Toimitusaika noin 2-4 viikkoa.

 

VL Studio on arkkitehti Vilhelm Lauritsenin Radiohusetille eli Tanskan yleisradioyhtiön pääkonttorille 1940-luvulla suunnittelemien valaisinten viimeisin uusintajulkaisu. Lauritsen suunnitteli myös itse rakennuksen, joka on edelleen Kööpenhaminan keskeinen maamerkki, ja rakennuksen sisustuksen. Studioiden ulkopuolelle asennettuja Studio-valaisimia käytettiin merkkivaloina, jotka kertoivat, olivatko äänitykset käynnissä. VL Studio on läheistä sukua suositulle Radiohus-riippuvalaisimelle, joka sekin on valmistettu kolmikerroksisesta opaalilasista. Valaisin luo ympäristöönsä erittäin miellyttävän valonjaon ja hienovaraista hehkua.

VL Studion Pöytä/Lattia-versio perustuu alkuperäisen seinävalaisimen valaisinpään muotoiluun ja materiaaleihin. Se on saatavilla klassisena kiillotettuna messinkiversiona kolmikerroksisella suupuhalletulla opaalilasilla sekä mattamustana versiona, jolla on graafinen ja selkeä ilme. VL Studio Pöytä/Lattia on saatavana kolmessa eri koossa, ja sitä voidaan käyttää lattialla huoneen valaisemiseen alhaaltapäin tai pöytävalaisimena, joka luo tunnelmallista ja viihtyisää ilmapiiriä. VL Studio Pöytä/Lattia ?valaisin luo pelkistetyn olemuksensa ja upeiden materiaaliensa ansiosta modernin säväyksen mihin tahansa sisätilaan.

Lisätiedot

Koko

Ø320, Ø150, Ø250

väri

musta

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen VL Studio pöytä/lattiavalaisin musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!