Ilmainen toimitus yli 100€ verkkokauppatilauksille
Varastotuotteilla nopea toimitus
Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa

Louis Poulsen VL Studio seinävalaisin

465.00615.00

Valaisin tuottaa häikäisemätöntä hajavaloa. Kolmikerroksinen opaalilasi saa aikaan miellyttävän ja yhtenäisen valonjaon valaisimen ympärille. Valaisimen varjostinta voidaan kallistaa 90 astetta oikealle tai vasemmalle, mikä mahdollistaa joustavan valonjaon. Kaksi väriä.

Avainsanat:

Kuvaus

  • Kuvun halakaisija 15 cm, etäisyys seinästä 20,2 cm
  • Kaksi vaihtoehtoa:Johdolla, on/off katkaisija johdossa tai suoraan seinäänasennettava, on/off kytkin seinässä, kerrothan tilausken lisätietoja kohdassa kumman version haluat!
  • Kiiltävä opaalilasi / matta musta märkämaalattu alumiini tai harjattu messinki
  • Musta johto mustalle valaisimelle ja valkoinen johto messinkivalaisimelle. Johdon pituus: 2.5 m
  • Valonlähde G9
  • Seinävalaisinta voi kääntää sivuttain 90° kumpaankin suuntaan
  • Toimitusaika noin 2-3 viikkoa.

 

VL Studio on arkkitehti Vilhelm Lauritsenin Radiohusetille eli Tanskan yleisradioyhtiön pääkonttorille 1940-luvulla suunnittelemien valaisinten viimeisin uusintajulkaisu. Lauritsen suunnitteli myös itse rakennuksen, joka on edelleen Kööpenhaminan keskeinen maamerkki, ja rakennuksen sisustuksen. Studioiden ulkopuolelle asennettuja Studio-valaisimia käytettiin merkkivaloina, jotka kertoivat, olivatko äänitykset käynnissä. VL Studio on läheistä sukua suositulle Radiohus-riippuvalaisimelle, joka sekin on valmistettu kolmikerroksisesta opaalilasista. Valaisin luo ympäristöönsä erittäin miellyttävän valonjaon ja hienovaraista hehkua.

VL Studion Seinä-versio on uskollinen valaisimen alkuperäisille materiaaleille ja muotoilulle, ja muutoksia on tehty vain vähän. Se on saatavilla klassisena kiillotettuna messinkiversiona kolmikerroksisella suupuhalletulla opaalilasilla sekä mattamustana versiona, jolla on graafinen ja selkeä ilme. Valaisimen varjostinta voidaan kallistaa 90 astetta oikealle tai vasemmalle, mikä mahdollistaa joustavan valonjaon ja mukautetun valokokemuksen. VL Studio Seinä ?valaisin luo
pelkistetyn olemuksensa ja upeiden materiaaliensa ansiosta modernin säväyksen mihin tahansa sisätilaan.

Lisätiedot

väri

messinki, musta

Brand

Louis Poulsen

Louis Poulsenin tavoitteena on aina ollut valaisimien suunnittelun lisäksi myös valon muokkaaminen ja miellyttävän ilmapiirin luominen, jotta ihmiset viihtyisivät niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Valon muoto luo tilan, ja Louis Poulsenin tuotteet sopivat harmonisesti määrittämäänsä tilaan – epäsuorana, pehmeänä ja kutsuvana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Louis Poulsen VL Studio seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat välittömästi -10% alennuksen verkkokauppaan!

Jätä vain sähköpostiosoitteesi, niin saat koodin heti perille!